Waterschappen

Sinds de start van EMZ Metaaltechniek leveren wij verschillende diensten voor o.a. waterschappen. Hierin zijn wij u op een breed terrein van dienst. Indien gewenst verzorgen wij uw gehele project. Uw voordelen zijn korte doorlooptijden en één contactpersoon waardoor er snel geschakeld wordt.

Inventarisatie:
Vaak worden wij ingeschakeld als er een inventarisatie is gemaakt voor de werkzaamheden, en kunnen wij hierin meedenken en na aanleiding daarvan tot een plan van aanpak komen.

Inmeten, tekenen en berekenen:
Wij zorgen voor de juiste maatvoering en kunnen met deze gegevens een correcte productietekening maken. Indien gewenst laten wij een berekening maken.

Productie:
De gehele productie word door ons verzorgt, hierbij werken wij vanaf de juiste tekeningen. En verzorgen ook de conservering van de materialen.

Montage:
Ook de montage word verzorgt door ons, wij regelen hierbij het transport en de complete montage van de werkzaamheden.

Extra diensten:
Omdat wij u complete project kunnen verzorgen, leveren wij ook de extra diensten die vaak nodig zijn bij u project. Wij werken met vaste onderaannemers die VCA gecertificeerd zijn. Deze diensten bestaan uit:

– Grondwerk op locatie
(Betonnen fundaties, mantelbuizen, damwand zowel hout als staal, etc.)

– Schilderwerk op locatie
(Bestaande hekwerken, schakelkasten, bordessen, etc.)

– Elektrotechniek
(Aansluiten van niveaumeting, verplaatsen van schakelkasten, etc.)

Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing, wij brengen graag onze kennis in om samen met u tot een passende oplossing te komen.


Contact