Juiste oplossingen

Waterschap Vallei en Veluwe

Waterschap Vallei en Veluwe

Waterschap Vallei en Veluwe zorgt voor veilige dijken, schoon en voldoende oppervlaktewater en gezuiverd afvalwater in het gebied tussen IJssel, Nederrijn, Utrechtse Heuvelrug en Randmeren. Wij als waterschap hebben partners nodig die snel kunnen schakelen en tot de juiste oplossingen kunnen komen. Daarom is onze keuze op EMZ gevallen, een betrouwbaar bedrijf en breed inzetbaar in onze organisatie. Wij hopen nog lang gebruik te maken van de diensten van EMZ Metaaltechniek.

Afwerking op hoog niveau

Smart Platform Solutions

Smart Platform Solutions

Wij hebben EMZ, maar meer de mensen daarachter, leren kennen als betrouwbare partners. Zo worden de afspraken nagekomen, wordt er mee gedacht en bovenal worden er producten afgeleverd waarop niets valt aan te merken. De afwerking staat op een hoog niveau, en dat wordt ook als zodanig herkend door onze klanten.

Flexibel bedrijf

R&W Traktiebatterijen B.V.

R&W Traktiebatterijen B.V.

EMZ een flexibel bedrijf en betrouwbaar adres voor diverse metaalwerkzaamheden. Snelle levering van de producten, duidelijke afspraken die worden nagekomen en ook bij storingen ter plekke bij de klant word er door EMZ snel gereageerd en het probleem opgelost.

Heldere communicatie

van Trierum Metaalbewerking B.V.

van Trierum Metaalbewerking B.V.

Van Trierum Metaalbewerking BV is een totaalleverancier van hoogwaardige onderdelen voor een grote diversiteit aan marktgebieden. Aangezien wij las- en constructiewerkzaamheden niet in eigen beheer kunnen, maar wel aan onze klanten aanbieden, hebben wij gezocht naar een goede partner. EMZ is voor ons hierin de juiste partij! Heldere communicatie, het hoge kwaliteitsniveau (zowel maat-technisch als in afwerking) en de flexibele instelling sluiten volledig aan bij onze wensen!

Volle tevredenheid

Protherm-Impex B.V.

Protherm-Impex B.V.

EMZ Metaaltechniek vervaardigd voor ons, naar volle tevredenheid, diverse RVS en aluminium producten. De kwaliteit van deze maatwerk producten is prima in orde net als het afwerkingsniveau.
Wij ervaren onze samenwerking als prettig en helder en vinden in EMZ Metaaltechniek een betrouwbare partner.

Solide oplossingen

UNIKON® B.V.

UNIKON® B.V.

UNIKON® levert industriële wasmachines aan klanten over heel de wereld. En daarbij werken we regelmatig samen met EMZ Metaaltechniek. Wij ervaren EMZ Metaaltechniek als flexibel in het tegemoetkomen aan wensen en solide oplossingen. Als kwaliteit en betrouwbaarheid in uw bedrijf een keten is, is EMZ zeker één van de sterkste schakels!

Uiterst tevreden

Roboxis Packaging B.V.

Roboxis Packaging B.V.

Wij als bedrijf willen kwalitatief goede machines leveren waarbij de basis van een machine, het framewerk, goed en nauwkeurig moet zijn.
Hiervoor zijn wij uiterst tevreden over het werk van de heren van EMZ, welke zij ons in de afgelopen jaren hebben geleverd en hopen hier nog lang gebruik van te kunnen maken.

Belangrijke factor

Thyker Poultry B.V.

Thyker Poultry B.V.

Wij kennen EMZ als een betrouwbare en belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Continuïteit is een belangrijke factor die bepalend is voor het resultaat van ons bedrijf, daarom hebben wij de keuze gemaakt voor EMZ. En met succes!   

Contact